Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

BROWNIE DOT - nanuk, ktorý pomáha

Už dlhší čas som nosila v hlave ideu, ako spojiť našu nadáciu s lokálnou značkou tak, aby sme spoločne šírili povedomie o výzvach, ktorým denne čelia deti so zdravotným znevýhodnením a poukázali na dôležitosť poskytovania podpory týmto rodinám.

Zároveň som takouto spoluprácou chcela ponúknuť ľuďom s dobrým srdcom možnosť urobiť si radosť a súčasne tak prispieť na dobrú vec. A môže byť krajšia a sladšia spolupráca ako s fantastickými NANUKY DO RUKY, ktorých nanuky sa nikdy nerozpustia a pozná ich celé Slovensko? Slovo dalo slovo, teda email dal email😊 a ani som sa nenazdala a sedela som s Veronikou a Dominikou, sestrami a zakladateľkami firmy v ich kaviarni. Bola som nesmierne rada, že ich oslovil môj email a ešte viacej som sa potešila, keď mi po predstavení mojej myšlienky bez zaváhania povedali: „Môžete s nami počítať!“ Ako mi neskôr povedali: „Kampaň nás oslovila z dôvodu, že ide o väčšie dobro pre ľudí, ktorí sú v dnešnej dobe odkázaní aj na pomoc nás ostatných. Žijú život na maximum a tešia sa z vecí, ktoré mnoho z nás prehliada a berie za samozrejmosť. My sa veľmi tešíme, že aspoň touto formou môžeme priložiť ruku k dielu a pomôcť tak zlepšiť kvalitu života týmto bojovníkom.“ Od tohto momentu naša spolupráca nabrala na obrátkach a vytvorili sme spolu jedinečný NANUK, ktorý pomáha. Táto lahodná dobrota uspokojí vašu chuť na sladké a zároveň pomôže deťom so zdravotným znevýhodnením. Nanuku sme spoločne dali meno Brownie DOT. No povedzte, môže byť krajší? 

A ako sa vytváral NANUK, ktorý pomáha? „Príchuť nanuku sme vyberali podľa toho čo deti najviac milujú a to je náš nanuk brownie. Vždy je veľkým potešením, pretože je plný čokolády a deti ho milujú. Celý dizajn sme smerovali k logu nadácie a samozrejme sme chceli zachovať detský vzhľad. Preto je dizajn veľmi hravý a zároveň v ňom nájdete logo nadácie“. Brownie DOT nanuk predstavuje kúsok nádeje pre deti so zdravotným znevýhodnením. Jeho kúpou šírite sladkú láskavosť. V ponuke bude od 1. mája 2024 a jeho kúpou podporíte každý mesiac príbeh  konkrétneho dieťaťa z nášho darcovského portálu. Budete tak presne vedieť, komu sladkým mlsaním pomáhate. Dominika s Veronikou by radi ľuďom odkázali “aby vždy boli k sebe láskaví a aby si všímali svoje okolie. V dnešnej dobe je veľká potreba tu byť jeden pre druhého a navzájom si pomáhať. Ak k sebe budeme láskaví, tak sa nám bude krásne spolu žiť na tomto svete“.

Na záver už len dodám že verím, že všetko dobré čo vykonáme sa nám vráti. A ako povedal Platón: „Dobré činy, ktoré vykonáme, nám dodávajú silu a inšpirujú dobré konanie v druhých ľuďoch. Tak dobrú chuť priatelia a ďakujem, že spolu s nami šírite láskavosť. #sweetsupport #sladkalaskavost #nanukktorypomaha

Katarína, správca nadácie